|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. | | COPPOLA, N.; FREIRE, B.; UMPIÉRREZ, A.; CORDEIRO, N.F.; AVILA. P.; TRENCHI, G.; CASTRO, G.; CASAUX, M.L.; FRAGA, M.; ZUNINO, P.; BADO, I.; VIGNOLI, R. Transferable Resistance to Highest Priority Critically Important Antibiotics for Human Health in Escherichia coli Strains Obtained From Livestock Feces in Uruguay. (Brief Research Report Article). Frontiers in Veterinary Science, 19 November 2020, Volume 7, Article number 588919. OPEN ACCESS. Doi: https://doi.org/10.3389/fvets.2020.588919 Article history: Received: 29 July 2020/ Accepted: 19 October 2020/Published: 19 November 2020. Correspondence: Rafael Vignoli, rvignoli@higiene.edu.uy; Inés Bado, ibado@higiene.edu.uyBiblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
| |
2. | | GADEA, M.P.; VARELA, G.; BALSEIRO, V.; GONZÁLEZ, S.; MOTA, M.I.; GONZÁLEZ, G.; PARDO, L.; CATTÁNEO, M.; CORDEIRO, N.; SCHELOTTO, F.; GADEA, M.P. Detección y caracterización de Escherichia coli productor de toxina Shiga a partir de casos clínicos de alimentos y de animales en Uruguay. Carnes y Alimentos, 2009, v. 10, no. 32, p. 34-48.Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
| |
Registros recuperados : 2 | |
|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. | | COPPOLA, N.; FREIRE, B.; UMPIÉRREZ, A.; CORDEIRO, N.F.; AVILA. P.; TRENCHI, G.; CASTRO, G.; CASAUX, M.L.; FRAGA, M.; ZUNINO, P.; BADO, I.; VIGNOLI, R. Transferable Resistance to Highest Priority Critically Important Antibiotics for Human Health in Escherichia coli Strains Obtained From Livestock Feces in Uruguay. (Brief Research Report Article). Frontiers in Veterinary Science, 19 November 2020, Volume 7, Article number 588919. OPEN ACCESS. Doi: https://doi.org/10.3389/fvets.2020.588919 Article history: Received: 29 July 2020/ Accepted: 19 October 2020/Published: 19 November 2020. Correspondence: Rafael Vignoli, rvignoli@higiene.edu.uy; Inés Bado, ibado@higiene.edu.uyTipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
| |
2. | | GADEA, M.P.; VARELA, G.; BALSEIRO, V.; GONZÁLEZ, S.; MOTA, M.I.; GONZÁLEZ, G.; PARDO, L.; CATTÁNEO, M.; CORDEIRO, N.; SCHELOTTO, F.; GADEA, M.P. Detección y caracterización de Escherichia coli productor de toxina Shiga a partir de casos clínicos de alimentos y de animales en Uruguay. Carnes y Alimentos, 2009, v. 10, no. 32, p. 34-48.Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
| |
Registros recuperados : 2 | |
|
Expresión de búsqueda válido. Check! |
|
|